Hard labeur beloond

Het was werkendag vandaag op de flanken van de Hotond. Emiel had een goed gevoel op de fiets, maar een weekje zonder competitie deed zich evenzeer voelen. Toch knokte hij zich safe naar een derde plaats.

Het moet zowat de lastigste cross geweest zijn van het seizoen, daar in Ronse. Iets voor jongens in topconditie en met heel veel power in de benen. Emiel nam vandaag een uitstekende start en dook als eerste het veld in, in zijn spoor Jetze Van Campenhout en even verder ook Yorben Lauryssen. Emiel en Jetze sloegen een klein kloofje, Lauryssen sloot opnieuw aan. een scenario dat zich even later herhaalde. Even later ging Jetze over Emiel, er viel een kloofje maar Emiel sloot opnieuw aan en ook Yorben knokte zich terug. Lauryssen ging op en over het tweetal en sloeg op zijn beurt een kloofje. Jetze klampte langst aan, maar Yorben stoomde door naar de zege op korte afstand gevolgd door Jetze en kort daarachter opnieuw Emiel.

Emiel toonde zich tevreden na een race waarin de schrik voor een nieuwe valpartij toch constant aanwezig was. logisch dat hij niet te veel risico nam. Ondertussen kroont hij zich zowat tot de kampioen van de regelmaat met dit seizoen al zes podiumplaatsen en maar één race waarin hij niet in de top tien finishte.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?