Het zit niet mee…

Emiel zit voorlopig in het hoekje waar de klappen vallen. Wat baten goeie benen en een uitstekende vorm als pech je blijft achtervolgen…

Technisch mankement vorige week in Kruisem. Valpartij afgelopen zaterdag in Kieldrecht…. Met zowat 140 waren ze daar aan de start voor een biljartvlak rondje zonder echte bochten, kortom, een wedstrijd waarin tempo zou gemaakt worden. De wedstrijd zou uiteindelijk afgehaspeld worden aan een gemiddelde van meer dan 46 km/uur….

Voor Emiel liep het al in de eerste ronde mis. Voorin gingen ze even in de remmen en als een accordeon ging het oponthoud door het peloton. Achteraan knalde iemand op Emiel die op zijn beurt tegen zijn voorligger knalde. Materiële schade, kledij gescheurd en ook de tube naar de Filistijnen. Emiel reed een halve ronde op een platte tube tot aan de bevoorradingszone, wisselde daar van voorwiel en reed nog een paar ronden solo achter het grote peloton. Vruchteloos natuurlijk, want voorin ging het ontzettend hard en regende het aanvallen. Uiteindelijk stapte hij ontgoocheld uit de race.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?