Knap weekend

Het seizoen loopt ten einde met een grootse finale. Emiel knokte zich afgelopen weekend twee keer naar een knap resultaat. Zevende in de Superprestige van Middelkerke zaterdag en tweede in de X2O-beloftenwedstrijd van zondag in Lille.

Eerst naar de zee. Emiel nam een knappe start in wat een zinderende wedstrijd zou worden. Lars van der Haar kleurde de wedstrijd maar moest de zege laten aan Eli Iserbyt. Daarachter werd het een spannende strijd. Emiel knokte voor elke plaats en elke meter, schudde in de finale Ryan Kamp af en hield stand tegen een jagend groepje met onder meer Vandeputte en Orts. Het leverde uiteindelijk een erg knappe zevende plek op.

In Lille zat er blijkbaar nog wat in de benen voor een wedstrijd op het scherp van de snee. Het ging hard. Emiel nam de kopstart, Wyseure nam over, maar een groepje met Emiel, Meeussen, Van De Putte en Haverdings kwam aansluiten. Meeussen viel aan en het was Emiel die meer dan een ronde moest jagen om opnieuw te komen aansluiten met de rest van de groep. Daarbij ondertussen ook Huybs en Baers.

Emiel gaf er nadien een snok aan, maar het was Wyseure die in de finale opnieuw ging. Van De Putte bracht de rest terug en er kwam een afscheiding met Haverdings en Emiel. Het leek een spurt te worden, maar in de finale wist de Nederlander Emiel te verrassen.

Op naar volgend weekend!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?