We zijn er bijna

Emiel is vandaag vierde geworden in de Internationale Cross in het Nederlandse Oisterwijk. De zege ging naar een imponerende Ryan Kamp.

Emiel kende daar in het belevingspark in Brabant een goeie start en flitste als tweede weg in het spoor van Kamp. Het zou een razendsnelle race worden op een mooi, maar weinig selectief parcours. Maar nog in de eerste ronde kende Emiel een haperingetje dat hem terugsloeg naar rang 14. Het begin van een lange inhaalrace waarbij Emiel meer dan een jasje moest uitdoen om pas halverwege opnieuw aan te sluiten voorin. Daar had zich een groepje gevormd met Kamp, Witse Meeussen, Jente Michels, Jens Adams, Dieter Sweeck, Gerben Kuypers, Mees Hendrikx en nog een handvol toppers. De groep voorin dunde onder de mokerslagen van Kamp, Meeussen en Michels verder uit.

Het was uiteindelijk Ryan Kamp die de beslissende kloof wist te slaan en naar de zege soleerde. Jens Adams kwam met een sterke eindjump op rang twee, voor Witse Meeussen en Emiel, gevolgd door Jente en dat allemaal in een marge van 13 seconden.

Emiel heeft nog niet het echt goede gevoel te pakken, maar er is toch duidelijk beterschap. Kortom, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?