Countdown naar Lokeren

Zaterdag is het dan eindelijk zover. Om 17.30 uur debuteert Emiel in de Rapencross in Lokeren bij de elite/u23. Een wedstrijd zonder publiek. Maar, geen nood, wel live te volgen op VTM.

Op het einde van vorig seizoen volgde een korte rustpauze en daarna ging Emiel voorbeeldig trainen in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een voorbereiding met amper wegwedstrijden maar daarom niet met minder trainingskilometers op de teller. Ook het nieuwe team Tormans CX Team krijgt langzaam meer vorm. Ondertussen werkte Emiel ook al zijn eerste trainingen af met enkele van de nieuwe ploegmaats, alles onder de deskundige begeleiding van Bart Wellens.

De honger naar de eerste zand- of modderkilometers is groot en ook met het vormpeil en de motivatie zit het snor. Net als bij het debuut bij de junioren is het wat afwachten hoe alles zal verlopen, maar we hebben er alle vertrouwen in.

In Lokeren komen zaterdag om en bij de 90 renners aan de start en voor Emiel zal het ongetwijfeld van achterin het veld een inhaalrace worden om zich naar een plaatsje achter de absolute toppers te knokken.

Na Lokeren volgt Kruibeke en als de steeds wisselende kleurcodes geen roet in het eten gooien trekken we nadien naar het Zwitserse Seinmaur!

De meeste wedstrijden die Emiel betwist zullen op de één of andere wijze wel te volgen zijn, maar we hebben ons voorgenomen om voor de komende wedstrijden via deze weg uitgebreid verslag te brengen van de wedstrijden.

Aan iedereen bedankt voor de steun en het vertrouwen. Hopelijk ontmoeten we elkaar weer snel op de cross!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?