Als 61 ste mocht hij de startbox in..Een oponthoud in de eerste bocht. Een lekke band halfweg. Desondanks stoomde Emiel in Lokeren naar een knappe 22ste plaats tussen de grote jongens.

Een startlijst die niet klopte en Emiel die zijn naam maar niet hoorde afroepen. Hij wurmde zich uiteindelijk voorbij de commissarissen en Lennert Huybs maakte plaats voor Emiel die desondanks te ver achterin moest starten. Hij schoof bij die start meer dan goed op, maar moest even voet aan de grond zetten bij de eerste bocht nadat een renner voor hem onderuit ging.

Bij de eerste doortocht aan de materiaalpost was Emiel al goed opgeschoven en zat hij rond de 34ste plaats. Maar de inhaalrace was nog niet ten einde. Hij knokte zich, ondanks een lekke band, de top 20 binnen en maakte samen met Arne Vrachten jacht op het groepje voor hen. Uiteindelijk zou hij ook met Arne Vrachten spurten voor de 21ste plaats, maar Arne haalde het voor Emiel.

Een knap resultaat dat aantoont dat Emiel goed gewerkt heeft de voorbije maanden en dat hij niet blozen tussen de grote jongens.

Op naar de volgende en laat ons hopen dat Corona geen roet in het eten gooit. Keep it safe!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?