Op naar Kruibeke

Tweede afspraak van het seizoen, zaterdag in Kruibeke. Niet op het parcours waar twee jaar terug een memorabel Belgisch Kampioenschap werd betwist. Wel op de terreinen van de kleigroeve. Afsluitbaar en dus zonder publiek.

In Lokeren moest Emiel achterin het veld starten en reed hij veertig renners voorbij. Hopelijk krijgt hij in Kruibeke een plaatsje op een wat meer vooruitgeschoven startrij. ‘Opschuiven’ zou in Kruibeke wel iets makkelijker moeten zijn dan in Lokeren, want het is een omloop met brede stroken.

Na de wedstrijd in Lokeren vertrok Emiel op trainingskamp naar de Ardennen met de andere renners van Tormans CX Team. Bart Wellens legde er danig de pees op, maar de jongens maakten vooral ook veel plezier. Donderdagavond mocht Emiel al terugkeren om vrijdag een dagje rust te nemen in de aanloop naar Kruibeke. Daar komt ook ploegmaat Corné Van Kessel aan de start.

Voor de thuisblijvers is de wedstrijd live te volgen op VTM. En uiteraard blijven we jullie na afloop ook via deze weg verslag uitbrengen.

Stay safe!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?