De beer gaat los

Zaterdag trekken we naar Meulebeke waar op terrein Ter Borcht de Berencross georganiseerd wordt. Een prachtige locatie waar in 2024 ook het Belgisch Kampioenschap zal georganiseerd worden. Vorig jaar werd Emiel er tussen de elite knap zevende.

De start in Beringen was een race vol pech. Een geblokkeerde ketting, een fietswissel, een zakkend zadel, een nieuwe fietswissel… Maar de rondjes die Emiel op volle kracht kon rijden lieten mooie rondetijden zien. Zaterdag is de concurrentie evenwel opnieuw wat groter. nogal wat renners maken hun opwachting in Meulebeke, al durven we vermoeden dat enkele van de aangekondigde renners niet van de partij zullen zijn. Toch deden de organisatoren forse inspanningen om een fors en groot deelnemersveld te verzamelen. Emiel zal vermoedelijk kunnen starten vanop de tweede rij.

Start om 15 uur en ook dit keer live te volgen op televisie.

Verder nog even aanhalen dat via de knop op de homepagina van deze site kan gereserveerd worden voor de busreis naar het EK in Namen, op voorwaarde uiteraard dat Emiel geselecteerd wordt.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?