De winnende nummers

Golvende graanvelden in Frankrijk waar pikdorsers steeds grotere happen nemen uit de lappendeken. Maar meer naar het zuiden viel de regen bij bakken. Emiel en Joran hebben we woensdag veilig afgezet in de buurt van Dijon waar het team een slaapplaats boekte.

Gisteren kwamen we dan toe in Aosta waar een schuchter zonnetje door het wolkendek priemde. Het team zat toen al veilig in het hotel en in de loop van de namiddag gooide het vijftal van Acrog Balen-Tormans de benen los.

Afgelopen nacht regende het, maar we ontwaakten onder een stralend zonnetje om plaats te zoeken op de parking waar we ons tussen de teamwagens nestelden. De grote jongens van Lotto Development Team naast ons. Afwachten wie straks de winnende nummers heeft, want vandaag is het D-day en start de ronde van Aosta. Geen ‘klein’ deelnemersveld want op de parking staan hier de wagens van de Development Teams van o.m. Caja Rural, Groupama FDJ en verder ook Infinity, Novo Nordisk en andere.

De karavaan trekt zich om 14.30 uur op gang voor een rit van zowat 110 km. De wedstrijd is hier live te volgen op de radio en in het kleine Pollein gonst het van de bedrijvigheid.

Fingers crossed.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?