Flanellen benen

De beentjes wilden niet meer mee, zo helemaal op het einde van het seizoen. In de Waaslandcross keek Emiel meer achterom dan vooruit, en in Oostmalle stapelden de foutjes zich op. Een wat tegenvallend eind van een anderzijds toch wel fantastisch seizoen.

Een heel seizoen knokte Emiel tussen de grote jongens. Met enkele fameuze uitschieters tussendoor en pieken naar de juiste momenten. Het Belgisch Kampioenschap uiteraard met een knappe 14de plaats en het WK bij de U23 met een mooie 4de stek. Veel meer dan we bij de start van het seizoen hadden durven hopen. Emiel heeft meer dan enkele stapjes vooruit gezet, het is een redelijke sprong geworden. Van het dit seizoen geleverde werk tussen de grote jongens zal hij volgend seizoen zeker de vruchten kunnen plukken.

Nu volgen enkele weken meer dan verdiende rust en dan gaat het stilletjesaan richting wegseizoen dat voor Emiel wellicht eind april-begin mei zal starten. Emiel zal dan de kleuren verdedigen an Acrog-Balen, één van de toonaangevende U23 teams in ons land. Een team dat ook al kan rekenen op de steun van sponsor Jan Tormans die zijn crossteam naar volgend seizoen toe trouwens serieus wil versterken.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?