Emiel eindigde vandaag in de Superprestige van Ruddervoorde precies halfweg het deelnemersveld: op de 40ste plaats. Andermaal een sterke prestatie na een zware wedstrijd.

Ruddervoorde dat is draaien en keren, afremmen en optrekken, klieven door het zand, hellingen oplopen of oprijden. Dit keer maakte de felle wind de wedstrijd extra zwaar. Andermaal een wedstrijd voor de jongens met een grote motor.

Emiel mocht rond de 60ste plaats de startbox in een maakte een goeie start. Hij schoof meteen de top 40 binnen, klom later zelfs op tot de rand van de top 30 maar een paar kleine haperingetjes sloegen hem opnieuw achteruit. Hij bleef knokken en kon postvatten in een groepje. De verschillen waren ondertussen danig opgelopen en meer dan een 40ste plaats zat er vandaag niet in. Een uitslag waar we begin dit seizoen hadden willen voor tekenen, zeker in dit toch wel erg sterke deelnemersveld.

Slechts 52 renners reden de wedstrijd uit. Winst was er voor Eli Iserbyt na een toch wel erg spannende wedstrijd. De ploegmaats Corne Van Kessel (8), Quinten Hermans (9) en Kevin Kühn (15) deden het uitstekend. Thomas Mein moest opgeven.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?