Korte race… DNF

Iedereen heeft het in de loop van het seizoen wel een keertje achter z’n naam staan. DNF. In Meulebeke was het de beurt aan Emiel.

Hij mocht daar in Meulebeke als eerste de startbox in maar denderend was de start niet. Toch schoof hij in geen tijd naar voor in het spoor van onder meer Jetze Van Campenhout, Elio Clarysse, Yorben Lauryssen en Ward Huybs. Later kwam ook Jente Michels aansluiten. Jente probeerde het een keer maar het kloofje werd in geen tijd gedicht. Emiel liet een uitstekende indruk, gaf geen trap te veel en raakte met Van Campenhout en Michels voorop met een klein kloofje op de rest. Na vier ronden was het tijd om er zelf een ferme snok aan te geven en samen met Van Campenhout leken ze zich af te scheiden van de rest. Maar een haperende ketting besliste er anders over. Normaal draait zo’n ketting vanzelf weer op het tandwiel, dit keer kwam ze klem te zitten achter één van de tandjes.

Over en uit voor Emiel die vandaag een uitstekende indruk liet en de benen had om te winnen of toch minstens op het podium te staan.

Ward Huybs zou uiteindelijk winnen, voor Jente Michels en Jetze Van Campenhout. Yorben Lauryssen finishte iets later als vierde, Elio Clarysse werd knap vijfde.

Seppe De Clercq werd 18de, Arthur Van Schaik reed naar een 33ste stek, Ruben Buysse werd 46 ste.

Emiel zal morgen niet starten in Pelt, maar last een training in om klaar te zijn voor de volgende wedstrijden.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?