Let the games begin!

De speeltijd is voorbij. Zaterdag (Meulebeke) en zondag (Pelt) begint het serieuze werk. daarna valt het welhaast niet meer stil met wel elk weekend één tot twee internationale wedstrijden op de kalender in binnen- en buitenland.

De voorbije weken gingen heel wat junioren op puntenjacht in het buitenland. De punten zijn verzameld, de posities ingenomen. Emiel heeft er een schitterende start opzitten met een derde plaats in Eeklo, een vierde in Boulzicourt, winst in Vittel en nog eens een derde plaats in datzelfde Vittel. Zaterdag trekt hij naar Meulebeke.

In de ‘Berencross’ daar stak hij vorig seizoen met een achtste plaats voor het eerst de neus aan het venster tussen de grote jongens. Het parcours onderging dit jaar enkele wijzigingen met onder meer een indrukwekkende trappensteiger. Meulebeke is in 2021 trouwens ook het decor voor het Belgisch Kampioenschap veldrijden. Kortom, het wordt zaterdag een generale repetitie voor wat volgt.

Van de tenoren uit het junioresveldrijden zijn er wellicht maar weinig die zullen dubbelen én dus op zaterdag en zondag zullen rijden. het seizoen is immers nog lang en de periode december-januari is het zwaartepunt van het seizoen.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?