Nu de coronamaatregelen op de schop gaan, het stof langzaam gaat liggen en Emiel al begint te hunkeren naar een nieuwe start… Tijd om even bij te praten, voetjes onder de tafel te schuiven. Tijd voor ons eetfestijn!

Het is een druk seizoen geweest met een woelige nasleep. Zoals dat hoort bij het einde van een seizoen blikken we in één van de volgende berichten even terug en ook opnieuw vooruit. Maar eerst is het tijd om even te ontspannen.

voor ons eetfestijn reserveerden we twee avonden in zaal Sparrenhof in Eeklo. We zochten en vonden een traiteur voor vol au vent of stoofvlees met frietjes en groentjes. We zochten en vonden een bakker die dessertjes wilde maken. En we hebben een tombola met een imposant prijzenpakket.

Inschrijven is voor de rappe, want het aantal plaatsen is beperkt en de voorbije dagen vlogen al 100 inschrijvingen de deur uit. Een tip: schrijf in op één naam (dus één inschrijving voor meerdere personen), dan weten we meteen wie samen aan tafel wil zitten.

Inschrijven uiteraard via onze ondertussen welbekende webshop op deze infopagina!

Groetjes en tot dan!

PS we zorgen op 25 en 26 maart ook voor enkele verrassingen

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

MEER NIEUWS