Top in Heusden-Zolder!

Wat een wedstrijd vandaag van Emiel. Hij maakte in Heusden-Zolder de wedstrijd, zeker in de eerste wedstrijdhelft, om tenslotte knap zesde te worden.

Emiel kwam als tweede door aan de materiaalpost, in het spoor van een ontketende Amerikaan. Even later nam hij over en voerde meteen de forcing, het ging op een lint en brak even later in twee. Emiel met een man of vier voorop, daarachter nog een groepje van een man of vier. De rest was er aan voor de moeite. Voorin smolt alles samen met een select kopgroepje met Nys, de Zwitser Lillo, de Italiaan Agostinachio, de Nederlander Kars en verder ook Belmans, Huybs en Jente Michels, Emiel, Kopecky en Del Grosso. De Italiaan zou overboord gaan en voorin probeerde Nys het een keer, daarna schudde ook Lillo aan de boom. het brak in twee, maar alles smolt opnieuw samen. In de slotronde leek Emiel mee met Nys en Lillo, maar hij moest even naar adem happen, de twee waren gaan vliegen. Nys won in een beklijvende spurt voor de Zwitser. daarachter leek Emiel nog naar een vijfde plaats te spurten, maar Huybs duwde z’n wiel nog eerder over de streep.

Wat een race van Emiel die opnieuw heel veel vechtlust toonde. Proficiat aan Thibau die z’n vijfde wereldbekerzege op rij boekte.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?