Van de zon naar de modder

Emiel keert donderdagavond terug uit Spanje waar hij er een tiendaagse stage heeft opzitten. Van de zon gaat de focus richting wereldbekerwedstrijden: Namen zondag a.s. en Dendermonde de week daarop.

De eindejaarsperiode is traditioneel een drukke periode voor de veldrijders met een resem wedstrijden op de kalender. Dat is dit jaar niet anders. Op 19 december trekken we naar Namen voor een wereldbeker bij de beloften, op 26 december zijn we te gast bij Jurgen Mettepenningen. De sterke man achter het team van Eli Iserbyt is de organisator van de wereldbeker in Dendermonde, dit keer ook met een aparte wedstrijd voor de beloften.

Daarop volgen de wedstrijden elkaar snel op met Heusden-Zolder (27/12), Diegem (29/12), Loenhout (30/12) en Baal (1/1). Op 2 januari is er een nieuwe wereldbekerwedstrijd in Hulst, weliswaar zonder aparte reeks voor de beloften.

Wedstrijden waarvan Emiel er maar enkele zal rijden. Het programma van na Dendermonde zal een beetje afhangen van het al dan niet geselecteerd worden voor Hulst. Voldoende rust inbouwen is absoluut aangewezen, want op zondag 9 januari is er de belangrijke afspraak in Middelkerke waar het Belgisch Kampioenschap georganiseerd wordt.

See you soon!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?