Zesde plaats in Wiekevorst

Winst voor Huybs in Wiekevorst. 34ste in de startbox, maar als een raket schoot Emiel in Wiekevorst naar voor om als… eerste het veld in te draaien. Op nog geen ronde tijd fietste hij een bonus van zowat 8 seconden bijeen, toch even de benen wat stil houden en Elio Clarysse en Ward Huybs kwamen aansluiten. Later volgden ook Arne Baers, Mauro Delmé, Jente Michels en Jelle Harteel.

Met Ward Huybs, gisteren ook al provinciaal kampioen in Vorselaar won de beste man in koers. Emiel kende een paar haperingetjes, gaf lange tijd een uitstekende indruk maar gaf al van in de eerste ronde aan dat hij niet de benen had. Zeker niet toen hij aan de balken ook nog eens met zijn knie op de balken viel en even later een uitschuiver maakte bij het uitdraaien op de weg. Hij verloor kostbare meters en de power in het linkerbeen was even helemaal weg op het moment dat Huybs zijn duivels ontbond.

Ward won oververdiend, voor een sterke Arne Baers en Jente Michels. Clarysse en Delmé volgden, Emiel spurtte nog voorbije Jelle Harteel naar een zesde plaats.

Renzo Geurs, helemaal uitgeziekt na Eeklo, finishte als 15, Seppe De Clercq als 22ste. Lou Coopman op 54 en Ruben Buysse op 62 sloten het rijtje voor CT Keukens Buysse. Quinten De Langhe die binnenkort overstapt naar CT Buysse werd 26ste.

Rune Verstraete werd 21ste bij de eerstejaarsnieuwelingen, Niels De Kenne 35ste bij de tweedejaars. De prestatie daar kwam van Senne Bauwens die als 3de eindigde.

Op naar de volgende!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?