Als het stof gaat liggen…

Het was een paar dagen genieten. Zelden hebben we Emiel zo gefocust gezien als in de aanloop naar het BK in Antwerpen. Een wedstrijd beloond met een bronzen medaille en alvast ook een selectie voor de volgende wereldbekerwedstrijd in Nommay.

Inderdaad, deze middag werden de selecties voor de wedstrijd van zondag in het Franse Nommay bekend gemaakt. Geen verrassingen bij de jongens junioren waar Sven Vanthourenhout het vertrouwen houdt in hetzelfde zevental. Op naar Nommay dus waar Emiel alvast opnieuw sterk wil presteren.

Ondertussen zijn zowat alle objectieven die we bij de start van het seizoen voorop gesteld hadden, gerealiseerd: selecties voor de wereldbekerwedstrijden afdwingen, EK en hopelijk straks ook het WK rijden… Een paar crossen winnen en verder een medaille op een kampioenschap pakken. Maar Emiel zal ongetwijfeld ook de komende weken nog mooie dingen laten zien!

Aan de supporters die meereisden met de bus: 110 x bedankt. En een grote dank ook aan de vele supporters die met eigen vervoer naar Antwerpen afreisden. Noteer alvast de datum van het eetfestijn van 28 maart e.k. Van zodra de kaarten beschikbaar zijn zullen we dit melden via de site.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?