En de leeuw?

Dijk van een wedstrijd vandaag van Emiel op Antwerpen Linkeroever. Onze leeuw sleepte na een felle strijd een bronzen medaille uit de brand op het BK junioren.

Emiel maakte een goeie start en schoof rond de vijfde plaats het veld in. Hij schoof even later wat op en meteen was er een kloofje. Voorin Jetze Van Campenhout, Thibau Nys, Victor Vandeputte, Lennert Belmans en Emiel. Jetze zou later terugzakken in een erg zware wedstrijd. Lennert Belmans ging tekeer als een beest, Thibau klampte aan, Emiel moest een kloofje laten en ook Vandeputte kraakte. De wedstrijd was nog maar amper een ronde ver en de posities waren ingenomen. Belmans probeerde Nys af te schudden, Emiel kort daarachter en dan een steeds groter wordend gat. Nys schudde Belmans af, de kloof tussen de twee bedroef goed tien seconden en op acht seconden daarachter Emiel. Het bleef een felle strijd waarin de drie protagonisten elkaar in het vizier hielden. Elk moment van zwakte kon fataal zijn want vanuit de achtergrond kwam ook Ward Huybs terug.

Belmans leek te naderen op Nys, Emiel leek te naderen op Belmans… Maar de posities zouden uiteindelijk onveranderd blijven. Wat een wedstrijd van Emiel. Winst voor Thibau dus, Lennert op twee, Emiel op drie in een wedstrijd die uiteindelijk ruim 47 minuten duurde!

Bedankt aan de supporters voor de aanmoedigingen en de steun!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?