Een nieuw begin….

Het bericht verscheen in de aanloop naar het BK al op de website van ATV en nu heeft ook Veldritkrant het nieuws opgepikt. En dan kunnen we uiteraard niet achterblijven: Emiel zal vanaf 1 september 2020 inderdaad aantreden voor het nieuwe veldritteam Tormans van Hans Van Kasteren.

Zoals het hoort brachten we de ploegleiding van CT Keukens Buysse vorige week al op de hoogte. Maar, het verhaal Keukens Buysse is nog lang niet ten einde. Ook de komende zomer zal Emiel tijdens de aankomende wegcampagne bij de junioren nog de kleuren van het team van Christian Buysse verdedigen. Pas vanaf de start van het nieuwe veldritseizoen zal Emiel uitkomen voor zijn nieuwe team waar hij de komende jaren de kans krijgt om te groeien.

We zijn uiteraard ontzettend tevreden met deze unieke kans. Voor Emiel is het een droom die uitkomt, een kans die hij door zijn prestaties zelf afgedwongen heeft!

Langs deze weg willen we ook nu al CT Keukens Buysse bedanken voor wat geweest is en wat nog komt! Een merci aan de ploegmaats en hun entourage voor de sfeer en de gezelligheid. Het is altijd dikke ambiance geweest in een ploeg waar niets moet, maar veel kan. Het ideale kader om je als jonge renner te ontwikkelen en verder te groeien. Een besef dat ook elders binnen sijpelt en we zijn dan ook erg blij dat steeds meer jonge renners de weg vinden naar de kweekvijver van CT Keukens Buysse.

Nu gaat de focus nog even naar de rest van dit veldritseizoen, daarna volgt een rustpauze en start de wegcampagne als aanloop naar de nieuwe start bij Tormans Cyclocrossteam!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?