Ambiance in Koksijde

Charles Ambiancecross zaterdag in Wachtebeke, maar niet voor Emiel. Die is dezer dagen volop ambiance aan het maken in Koksijde samen met de junioren uit de A-selectie aangevuld met Arne Baers en enkele beloften. De jongens zijn er op stage in voorbereiding op de wereldbekercross van zondag in Koksijde.

Geen Ambiancecross dus voor deze jongens in het nabij gelegen Wachtebeke. De instructies van de bond zijn duidelijk: geen cross daags voor een wereldbeker. Maar de zotte junioresbende laat het zich in Koksijde alvast niet aan het hart komen. Ze blijven er trouwens tot zondagmorgen onder leiding van Sven Vanthourenhout die hen ook de kneepjes van het rijden in het mulle zand bijbrengt.

Aan supporters zal het zondag in Koksijde niet ontbreken en Emiel is er op gebrand een goeie prestatie neer te zetten. De familie en enkele sponsoren zijn alvast present.

Koksijde is een parcours dat Emiel wel een beetje moet liggen. Als tweedejaarsnieuweling reed hij er zijn eerste Belgisch Kampioenschap en finishte er knap als 8ste, vorig jaar reed hij er als lid van het B-team vanop de laatste rij naar de 12de plaats in de wereldbeker. Hopelijk komt er zondag een eind aan de kleine reeks tegenvallers uit de voorbije wedstrijden!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?