Emiel staat voor een dubbel weekend. De beloftenwedstrijd van zaterdag in Kortrijk en de wereldbeker van zondag in Hulst. Meteen een eerste kans om het Europese Kampioenenoutfit te tonen.

Zaterdag trekken we naar Kortrijk voor een wedstrijd uit de X2O-reeks. Emiel zal er starten in de beloftencategorie, want dat is meteen de eerste kans om zijn Europese trui te showen, iets wat alleen in de beloftenwedstrijden kan. De wedstrijd in Kortrijk is traditioneel een snelle wedstrijd aan de oevers van het kanaal en met zicht op de mooie bruggen die een onderdeel vormen van het parcours.

Zondag trekken we naar het Nederlandse Hulst voor de wereldbekerwedstrijd bij de elite. Een wedstrijd die Emiel dus in zijn merkentrui zal moeten afwerken. De Vestingscross is ondertussen een klassieker op de kalender in en rond het vestingsstadje Hulst. Een parcours met wat klimmetjes, een spectaculaire afdaling, maar ook wat ‘explosief’ werk.

De beloftenwedstrijd van zaterdag is niet rechtstreeks op televisie te volgen, de wedstrijd van zondag wel. Maar let op, omwille van de wereldbekervoetbal én de wedstrijd van Belgen start de elitewedstrijd al om 12.15 uur.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?