Hij heeft er een(t)dje

Emiel was vandaag de sterkste in de beloftenwedstrijd in Kortrijk. Zelfs een haperingetje kon hem niet van de zege houden. De derde meteen van het seizoen.

Emiel startte vandaag in Kortrijk in de U23-wedstrijd. Ook aan de start de wereldkampioen Joran Wyseure, de sterk op dreef zijnde Witse Meeusen, Jente Michels, de Nederlander Haverdings, Victor Vandeputte en ander schoon volk. Kortom, een wandelingetje in het park zou het zeker niet worden.

De start was goed en al snel zou zich een vijftal vormen met Emiel, Joran, Jente, Witse en Victor. Het ging hard en de achtervolgers moesten terrein prijsgeven. Even leek het fout te gaan lopen voor Emiel, Witse maakte een schuiver, Emiel moest voet aan de grond zetten en in de hapering blokkeerde zijn ketting. Hij keek samen met Vandeputte meteen tegen een kloofje van zo’n 10 seconden aan…. Voorin aarzelden ze niet, Michels legde er de pees op.

Maar op goed anderhalve ronde reed Emiel dat kloofje in een toch wel snelle wedstrijd dicht. Inde laatste ronde nestelde hij zich in het spoor van Meeusen maar hij moest bij het opdraaien naar de finish toch een kloofje laten. Maar met een sterke eindspurt ging hij op en over Meeusen die tweede werd, voor Wyseure.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?