Eén zwaluw

Met een erg knappe zevende plaats heeft Emiel in Meulebeke getoond dat hij alweer een stapje vooruit gezet heeft. Na de snelheidsrace van vorige week in Bredene was het vandaag in Meulebeke glibberen en schuiven.

Emiel reed z’n laatste wegwedstrijd eind juli. En je mag trainen wat je wil: wedstrijdomstandigheden en wedstrijdritme zijn op training moeilijk te benaderen. In Bredene ging Emiel lang mee met de beteren, maar trapte daarbij op z’n adem. In de Berencross ging hij al wat langer mee. Lange tijd nestelde hij zich in de top zes, maar toen Hermans, Vanthourenhout en Aerts hun duivels ontbonden moest hij telkens net een klein gaatje laten. Telkens knokte hij zich ook terug. Maar in de finale moest hij de beteren laten gaan. Thijs Aerts ging nog op en over hem, maar in de slotronde nam hij zelf nog de maat van Witse Meeusen om als eerste belofte op een knappe zevende plaats te finishen.

Emiel reisde na Meulebeke meteen af naar Gieten waar zondag de Superprestige start. Eén zwaluw maakt de lente niet, maar het resultaat in Meulebeke laat alvast het beste verhopen voor de rest van het seizoen. Afwachten of en hoe Emiel de inspanningen van Meulebeke verteert om in Gieten nog eens te knallen….

De ploegmaats van Emiel presteerden knap in Meulebeke, met alweer een sterke Hermans en een Joran Wyseure in goeden doen.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?