Even slikken

Wat velen gevreesd hadden is deze week bewaarheid. Het wordt nog tot eind januari crossen zonder publiek. Niet alleen zonder publiek, maar ook minder crossen. Want het laat zich aanzien dat een aantal wedstrijden zal geschrapt worden van de kalender.

Emiel start zondag normaal gezien in de U 23 wereldbeker van Dendermonde. Eén van de eerste wedstrijden zonder publiek. Terwijl we dit stukje intikken beraden de organisatoren zich over het al dan niet laten doorgaan van de wedstrijd. Laat ons het beste hopen…

Het programma van Emiel verder: Loenhout en Hulst of Gullegem en vervolgens het BK in Middelkerke. Een organisatie die ook al aan een zijden draadje hangt.

De voorbije weken waren mooi, voor ons, maar ook voor Emiel. Door de resultaten natuurlijk, maar ook en vooral door jullie, supporters. Tot in het verre Besançon waren jullie present. Met de ondertussen zeer herkenbare mutsen, een bestseller in onze webshop. Altijd positief, altijd sportieve supporters. Voor Emiel en voor alle andere grote en kleine helden in het veld.

Het zal even zonder jullie moeten. De wedstrijden worden kaal en kil, sfeerloos. Maar dat zal Emiel niet beletten om opnieuw het beste van zichzelf te geven. Om te beginnen in twee U23-wedstrijden op rij: Dendermonde en Loenhout.

De voorbije weken hebben getoond dat Emiel de beste 19-jarige crosser uit het veld is en zonder twijfel één van de betere beloften. Het loon was niet altijd naar de geleverde inspanningen, maar één dezer dagen rolt er ongetwijfeld een blozende appel in ons mandje. Misschien zondag al?

We wensen langs deze weg iedereen ook een veilig eindejaar en een sfeervolle kerst. We zien elkaar terug, misschien in februari als publiek weer toegelaten wordt op de crossen die deze coronaperiode overleven.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?