Ongetwijfeld zullen er woensdag in Niel veel jongens aan de start komen met een behoorlijke dosis goesting. Die zal er zeker zijn bij de jongens die afgelopen weekend voor het EK in Rosmalen noodgedwongen aan de kant moesten blijven.

Voor Tormans CX Team was dat EK toch een klein succes, want Thomas Mein keerde terug met een zilveren medaille om de hals na de race bij de U23. Ook hij is woensdag van de partij in Niel.

Die wedstrijd maakt dit jaar deel uit van de Superprestige en gaat door op een gewijzigd parcours. De doortocht door het centrum en de passage over de zompige weiden werd geschrapt. In de plaats komen een spectaculaire afdaling, een beklimming van de ‘muur van Niel’ en een doortocht door het bos en langs een visvijver. De zandbak blijft zijn plaatsje houden in het parcours. Kortom, een spectaculaire omloop!

Ook woensdag staat er maar één wedstrijd op de kalender waarvoor de bezetting opnieuw erg sterk is. Emiel moet zich andermaal meten met de profs en betere eliterenners.

De wedstrijd is opnieuw live te volgen via Play Sports en Sporza en uiteraard brengen we jullie ook via deze pagina een verslag.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?