Laatste voor de stage

Volgende week vertrekt Emiel met de ploegmaats op stage naar zonniger oorden. Maar voor het zover is staat er nog eentje op de kalender: zaterdag in Essen.

Inderdaad, geen wereldbeker in Dublin. Emiel past voor de verplaatsing en zal er ook niet bij zijn in Val di Sole. Wel zaterdag dus, in Essen.

Daar hebben ze wat te lijden van de concurrentie van de wereldbeker in Dublin zondag, maar ook van het feit dat een aantal jongens al vertrokken zijn op stage. Niet meteen het sterkste deelnemersveld dus, maar precies daarom zou het wel eens ongemeen spannend kunnen worden. In Essen wordt het een omloop met een technisch stuk, maar ook enkele lange passages. Afwachten welk effect de regen zal hebben op de ondergrond.

Na Essen vertrekt Emiel dus op stage om pas eind deze maand terug te komen om voor het jaareinde nog een drietal wedstrijden mee te pikken.

PS: we geven alvast mee dat Emiel in Lokeren het BK bij de elite zal rijden. De supportersclub legt een bus in, meer info op de pagina van de fanclub!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?