Leve de lijstjes!

Gelukkig hebben we er dit seizoen al een paar buitenlandse avonturen opzitten: Boulzicourt, Vittel, Gieten… We zijn een klein beetje ervaren aan het worden op dat vlak. Want zo’n buitenlandse trip vergt toch ook heel wat ‘logistiek’. Voor de wedstrijd van zondag in Bern willen we niets aan het toeval over laten. En dus liggen de lijstjes klaar waarop straks hopelijk alles netjes afgestreept is.

De fietsen en het materiaal kregen een laatste, grondige check up, valiesjes werden klaargemaakt, een autowegenvignet gekocht, een housesitter en oppas voor de hond gezocht, proviand werd ingeslagen en de koelkast puilt uit… De route werd uitgestippeld, parkeerplaatsen gezocht…

Emiel reist zaterdagmorgen vanop Zaventem af met de andere leden van de nationale ploeg naar Zürich. Wij moeten zorgen dat we zaterdagmiddag ter plaatse zijn in Bern met alle materiaal voor de officiële training. En zondagmorgen is er dan de wedstrijd natuurlijk.

Emiel ziet het zelf allemaal heel goed zitten en heeft het parcours ondertussen goed bestudeerd om straks voor geen verrassingen te staan.

Ondertussen blijkt dat er ook supporters zijn die straks naar Bern afreizen om Emiel aan te moedigen, waarvoor een welgemeende dank. De thuisblijvers kunnen het allemaal netjes volgen via de live-verslaggeving van veldritkrant.be: https://www.veldritkrant.be/kalender/live

En uiteraard kun je hier na afloop het relaas lezen.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?