Op naar Niel!

Veel tijd om na te genieten van de Europese titel werd Emiel niet gegund. Maar onze Flandrien trekt als titelvoerend Belgisch en Europees Kampioen bij de beloften naar zijn eerste afspraak in de Superprestige. Iets om fier op te zijn!

Enkele jongens uit de U23-reeks denken ondertussen hard na over een eventuele overstap naar de elitecategorie, anderen zoals Pim Ronhaar lieten ondertussen weten dat ze voortaan permanent tussen de elite starten. Zover is het voor Emiel nog lang niet, want ook na dit seizoen kan/mag hij nog een jaartje wedstrijden betwisten bij de U23.

Bij gebreke aan wereldbekers U23 komend weekend, start Emiel vrijdag in Niel, zijn debuut in de Superprestige dit jaar. Emiel reed er al een aantal keren eerder. De weersomstandigheden zullen bepalen hoe zwaar de cross in Niel straks wordt. Aan de start alvast zowat alle toppers. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op televisie en start om 15.05 uur

Na Niel volgt wat rust, want Emiel heeft geen wedstrijden komende zaterdag of zondag. Tijd dus om de wedstrijd van het weekend daarop voor te bereiden!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?