Op toerental

Het was een zware cross daar aan de kolonie in Merksplas. Het schoof en glibberde en zowat alle renners kozen voor het zwaarste bandenprofiel. Voorin werd er propaganda gemaakt voor de sport en ook Emiel gaf het beste van zichzelf.

27ste en beste eerstejaarsbelofte. Daarmee kun je naar huis komen na een loodzware wedstrijd. Emiel startte andermaal op de voorlaatste rij maar schoof al van bij de start geweldig op richting top 30. Een positie die hij gaandeweg verbeterde, even leek een 25 ste plaats haalbaar, maar in de slotronde moest Emiel wat gas terug nemen met een knappe 27 ste plaats als resultaat.

Voorin was het Lars van der Haar die de kopstart nam, maar later kwamen Toon Aerts, Eli Yserbyt, Michaël Vanthourenhout en Laurens Sweeck aansluiten. De tenoren maakten er een bloedstollende strijd van met Vanthourenhout als uiteindelijke winnaar. Binnen de wedstrijd ontspint er zich telkens ook een wedstrijd tussen de betere beloften. Vandeputte, Ferdinande, Kamp, Ronhaar en Kielich finishten in de top 20. Emiel , Thibau Nys, Toon Vandebosch, Yentl Bekaert en Joran Wyseure haalden samen met de Zwitser Rouiller ook al de top 30.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?