Perfect job

Alpecin Deceuninck speelde het ploegenspel in de Antwerp Port Epic tot in de perfectie. Dries Debondt op één, gevolgd door Kielich en Hermans. Drie ploegmaats van Emiel op het podium. Emiel zelf finishte als 28 ste na een sterke wedstrijd!

Het is niet dat ze niet probeerden, maar van Alpecin Deceuninck raakte niemand mee in de vroege vlucht. De vluchters liepen snel tot meer dan 4 minuten uit en in het peloton moest Emiel aan de bak om de vlucht onder controle te houden. Nog één ploeg zette een mannetje bij, maar het was werkendag voor Emiel die tot aan de eerste kasseistrook het peloton op sleeptouw moest nemen.

In de aanloop naar die strook ontplofte de wedstrijd. De bonus van de vier slonk als sneeuw voor de zon en Alpecin-Deceuninck dicteerde de wet. In de finale geraakte eerst Debondt met twee anderen op kop, met Hermans en Kielich kwamen nog twee ploegmaats aansluiten zodat we een kopgroep van zes kregen met drie Alpecin-boys. Emiel verzeilde in het tweede deel van een uitgebrokkeld peloton en ging ook nog eens onderuit. Maar hij kon opnieuw aansluiting maken en zou na een beresterke wedstrijd nog binnen de top dertig finishen, en dat na een wedstrijd waarin hij bergen werk verzette!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?