’t Is voor de rappe…

Geen steunkaarten. Geen eetfestijn. Geen bus naar deze of gene wereldbeker of kampioenschap. Het zijn sombere dagen.

Maar we zouden TeamEmiel niet zijn als we geen nieuwe plannen zouden smeden en realiseren. Twee van die plannen kregen de voorbije dagen alvast vorm: een webshop en een wijnverkoop. En natuurlijk gaan we daarbij niet over één nachtje ijs.

De wijnen werden geproefd en geproefd en uiteindelijk was het onze huissommelier maître Piet die de doorslag gaf. De keuze viel op de Saint Roch van Domaine le Cazal en de Le Rosé du Cazal van hetzelfde wijndomein. Genen brol, maar twee kwaliteitsvolle wijnen die alleen daarom al de naam ‘Saint- Emiel’ mogen dragen. Amper verkrijgbaar in ons land en alleen dankzij de bemiddeling van de Wijnzolder slaagden we er in een voorraad van dit kostbare vocht op de kop te tikken, rechtstreeks aangeleverd vanuit het domein in Zuid-Frankrijk. Onze huissommelier tekende een uniek etiket en duivel-doet-al Andy labelde eigenhandig elke fles.

Een eerste palet Saint-Emiel werd ondertussen geleverd en hebben we, santé, bijna soldaat gemaakt en/of aan de man vrouw gebracht. De wijn is te koop via onze alom geprezen webshop, een tweede initiatief ontsproten aan het gezamenlijke brein van de mannen en vrouw achter Team Emiel en ontwikkeld door onze huis-ict’er. Die webshop is via de knop bovenaan onze huispagina te vinden.

Niet alleen de wijn is daar te koop, maar ook een lekkere, warme hoodie, mutsen en handschoenen. Kortom, genoeg om u door deze donkere en kille dagen te loodsen.

Onder het genot van een heerlijk wijntje gaan we ondertussen bij het knetterend haardvuur broeden op nieuwe ideeën om iedereen straks in een corona-arme wereld opnieuw de weg naar het veld te laten vinden. Wees gerust, volgend seizoen gaan we jullie nog met een aantal zaken verrassen.

Laat het jullie smaken!

PS de wijn is ook per fles te koop bij onze trouwe partner ’t Schrijverke in Adegem.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?