Tussenstop Flamanville richting Fayetteville

Het crossseizoen gaat zoetjesaan richting slot. Toch resten er nog belangrijke afspraken voor onze Flandrien. Flamanville komend weekend, Fayetteville over enkele weken en dan, uiteraard, de Parkcross in eigen gemeente.

Na de knappe prestaties van Emiel eerder dit seizoen kon er eigenlijk nog amper twijfel zijn omtrent een eventuele selectie voor het WK in het Amerikaanse Fayetteville. Emiel zette zijn kandidatuur kracht bij met een Belgische titel, en ’s anderendaags werd de logische selectie bekend gemaakt. Maar eerst zijn er nog enkele andere wedstrijden…

Te beginnen met de laatste wereldbeker van het seizoen voor de U23 in het Franse Flamanville. Een beperkte selectie met naast Emiel ook Joran Wyseure en Gerben Kuypers. Een aantal leeftijdsgenoten vertrok immers op stage, anderen willen elk covid-risico ontlopen. Zelf reizen we in onze veilige camperbubbel af naar de Normandische kustplaats. Emiel prijkt momenteel op de vierde plaats in de tussenstand voor de wereldbeker. En na het wegvallen van Hoogerheide is Flamanville de laatste wedstrijd in de reeks. Met een goed resultaat kan Emiel nog het podium halen in het eindklassement.

Na Flamanville volgt nog een laatste wedstrijd op Belgische bodem, de U23 in Hamme. Ondertussen worden de koffers gepakt voor de afreis richting VS naar het WK in Fayetteville. Bij terugkeer volgt dan, op zaterdag en niet op woensdag, de Parkcoss in het eigen Maldegem.

Maar eerst een trip richting Frankrijk dus. A bientôt.

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?