Vrij weekend

Natuurlijk waren we er liever bij geweest op de wereldbeker zondag in Namen. Maar nog zeker tot 15 januari komen er geen aparte wedstrijden voor nieuwelingen, junioren en U 23. En dus is er straks ook geen Belgisch Kampioenschap voor de jeugd.

Het zijn vreemde tijden. De jeugd is niet welkom straks op het BK in Meulebeke. Maar omdat er maar een handjevol profs zijn in ons land mogen ook de niet-profs met UCI-punten starten. Ondertussen wordt gezocht naar een nieuwe datum waarop nieuwelingen, junioren en U23 wél een volwaardig BK kunnen betwisten. En dus zou het wel eens goed kunnen dat Emiel in dit vreemde seizoen twee Belgische Kampioenschappen kan rijden. Eentje om ‘den hoop te vullen’ en eentje waarin wel een titel op het spel staat.

Ondertussen doen we rustig verder, volgende week herneemt Emiel in Herentals, nadien volgen Heusden-Zolder, Bredene en Gullegem, gevolgd door een BK dat er voor hem eigenlijk geen is.

Zondag in Namen mogen in dit uitzonderlijke seizoen ook twee beloften starten. Bondscoach Vanthourenhout maakte de logische keuze en stuurt Toon Vandebosch en Timo Kielich naar Namen. Duimen maar voor dit tweetal!

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?

Nieuwe mutsen voor de koude winterdagen

Muts

Heb jij onze Saint-Emiel wijn al geproefd?